Je trap bekleden met hout

Je trap is een belangrijk onderdeel van je woning. Hij wordt dagelijks veelvuldig gebruikt om naar een hogere verdieping te gaan of weer naar een lagere etage af te dalen. Het is dan ook erg belangrijk dat je trap zich in goede staat bevindt en er mooi uitziet. Maar wat als je trap zijn beste tijd heeft gehad?

Nieuwe trap of traprenovatie?

Is je bestaande trap hopeloos versleten, dan heb je twee mogelijkheden. Ofwel laat je de trap afbreken en kies je voor een nieuw model. Ofwel behoud je de trapstructuur en ga je voor een volledige traprenovatie. In het eerste geval hou je best rekening met de lange duurtijd van de werken. Bovendien veroorzaakt de afbraak van je bestaande trap heel wat stof en dus kuiswerk.

trap bekleden met hout

Je trap bekleden met hout? Renotrap kiest voor Duropal

Je trap herbekleden kan op verschillende manieren. De ene kiest voor een traploper of vinyl, de andere gaat voor sisal of laminaat, een derde laat de trap bekleden met hout. Wijzelf opteren steeds voor het ijzersterke en duurzame Duropal.

Het beproefde Duropal is opgebouwd uit verschillende papierlagen die gehecht zijn d.m.v. thermohardend kunsthars. Die wordt onder hoge temperatuur en druk uitgehard, waardoor een sterk en egaal oppervlak ontstaat. Dankzij de transparante melaminehars krijg je een krasbestendige toplaag, die zeer lang meegaat. Bovendien heeft Duropal de looks van hout. Wil je je trap bekleden met hout, dan kies je dus voor een traprenovatie door Renotrap!

Meer weten over Renotrap?

Wil je meer weten over onze aanpak? Of wens je meer info over Duropal? Maak een vrijblijvende afspraak met ons.

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven