Je oude trap renoveren doe je met Renotrap

Ziet je huidige trap er niet meer uit na jarenlange dienst? Dan denk je mogelijk meteen aan een nieuwe trap. Bedenk dan ook dat de plaatsing van een nieuwe trap heel wat werk en beslommeringen met zich meebrengt. Je oude trap moet uitgebroken worden, aanpassingen dienen te gebeuren voor de nieuwe trap en je woning ligt mogelijk vol stof en afval. Om nog maar te zwijgen over de duur van de werken… Waarom kies je er niet gewoon voor je bestaande trap te renoveren?

De voordelen van een traprenovatie door Renotrap

Je oude trap renoveren is een klus bij uitstek voor Renotrap, de Belgische pionier in traprenovatie! Wij zitten al meer dan 60 jaar in het vak en hebben onze aanpak doorheen de jaren geperfectioneerd.

De voordelen van een traprenovatie door Renotrap zijn dan ook duidelijk:

  • Aanpak op maat van jouw wensen
  • Proper werk, met weinig of geen breek- en kapwerk
  • Snelle plaatsing, dankzij de voorbereidende werken in ons atelier
  • Gebruik van het ultrasterke en duurzame Duropal als bekleding
  • Optionele plaatsing van een trapleuning of trapverlichting
Oude trap renoveren

Ga voor het totaalplaatje

Je oude trap renoveren zorgt meteen voor een geheel nieuwe look in huis. Maar wat met die verkleurde overloop of die oude wandkasten die plots misstaan in je woning? Ook daarvoor kan je bij Renotrap terecht. Wij beschikken over een volledig uitgerust atelier. Zo kunnen wij je steeds maatwerk bieden, gaande van een traprenovatie tot de installatie van bijbehorende inbouwkasten.

Meer weten over Renotrap?

Wil je meer weten over onze traprenovaties? Of zoek je een ervaren partner voor een ruimere renovatie? Contacteer ons vrijblijvend of vraag een offerte aan. Wij helpen je graag verder.

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven