Veelgestelde vragen

Zit je met vragen omtrent een traprenovatie, het plaatsen van een trap of de afwerking van een trap? Bekijk dan hieronder het antwoord op alle veelgestelde vragen.

staircase_product

VEELGESTELDE VRAGEN OVER TRAPRENOVATIE

Zit je met vragen omtrent een traprenovatie, het plaatsen van een trap of de afwerking van een trap? Bekijk dan hieronder het antwoord op alle veelgestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Zit je met vragen omtrent een traprenovatie, het plaatsen van een trap of de afwerking van een trap? Bekijk dan hieronder het antwoord op alle veelgestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Een verbreding van de treden is perfect mogelijk met een traprenovatie. Dat zal je echter alleen voelen bij het bestijgen van de trap. Bij het afdalen van de trap voel je de verbreding niet omdat elke trede dezelfde verbreding krijgt.

Renotrap is gespecialiseerd in het herbekleden van bestaande trappen met een trede-over-tredesysteem, mogelijk uitgebreid met een nieuwe leuning. Eenmaal geplaatst, heb je geen schuur-, verf- of verniswerk meer. Bovendien is het door ons gebruikte materiaal erg slijt- en kleurvast.
Voor het opschuren van je bestaande trap, alsook het behandelen (vernissen) van de trap raden we je aan contact op te nemen met een specialist ter zake.

Kies je voor een volledig nieuwe trap of een traprenovatie, in beide gevallen moet je rekening houden met een wachttermijn. Zowel een nieuwe trap als de elementen van een traprenovatie vragen immers de nodige tijd om geproduceerd te worden.
Eenmaal de nieuwe trapelementen klaar zijn, gaat het snel. Onze ervaren vakmensen klaren de renovatieklus immers binnen een aantal dagen.

Wij zweren voor onze traprenovaties bij het trede-over-tredesysteem. Zoals de term aangeeft plaatsen we daarbij een nieuwe trede – in het oersterke Duropal – over de bestaande trede. Dit kan zowel bij open als bij gesloten trappen. Mits toevoeging van een stootbord kunnen we van een open trap zelfs een gesloten trap maken.

Dankzij het trede-over-tredesysteem blijft het kap- en breekwerk tot een minimum beperkt zodat jij tijdens de werken zeer weinig overlast ervaart.

Renotrap werkt alleen met Duropal MO en bekleedt de volledige trap, inclusief bijhorende leuningen en de rest van de overloop.

Voor de bekleding werkt Renotrap enkel en alleen met Duropal. Dit is een ultrasterke kunststof met een slijtvaste toplaag. We gebruiken nooit melamine, wat herkenbaar is aan de korte rondingen. Met Duropal kunnen er geen korte rondingen gemaakt worden. Wees dus op je hoede voor namaak!

Nee, Renotrap werkt met eigen plaatsers en niet met onderaannemers.
Elke traprenovatie wordt uitgevoerd door vakmensen die een interne opleiding volgden en jaren ervaring hebben opgebouwd voor ze zelfstandig een traprenovatie uitvoeren.

Alle medewerkers spreken Nederlands en zijn uit onze eigen regio.

Wij kunnen je steeds garanderen dat we de schade oplossen zonder kleurverschil.

Wij werken over heel België en in alle regio’s.

De baas en zijn familieleden werken zelf mee. Renotrap is een familiebedrijf met aandacht en zorg voor de klant.

Wij hebben een toonzaal in Kerksken, op de weg van Aalst naar Geraardsbergen.
Alle modellen en kleuren staan hier opgesteld.

De productie gebeurt in onze magazijnen en kan je op aanvraag steeds bekijken.

Kom gerust langs voor een bijhorend stuk en werk het zelf bij of laat dit door ons doen. Wij leveren je het gevraagde!

Om een juiste prijs bepalen, meten we uiteraard alles eerst op want elke trap is anders. Na opmeting delen we je de prijs voor jouw trap mee.

De planning is afhankelijk van jouw vraag of behoeften. Stel jouw vraag en wij zien wat we voor je kunnen doen.

De productie kan even duren en er zijn uiteraard ook klanten voor je. Gemiddeld geldt een wachttijd van +/- 2 à 3 maanden. Deze termijn is ook afhankelijk van de vakantieperiodes.

Meer informatie en offerte op maat

Ben je op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden van traprenovatie? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze toonzaal in Haaltert - Kerksken. Hier kan je de diverse trapmodellen ontdekken. Bovendien helpen onze adviseurs je graag verder met persoonlijk advies op maat.

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven