Veelgestelde vragen

Zit je met vragen omtrent een traprenovatie, het plaatsen van een trap of de afwerking van een trap? Bekijk dan hieronder het antwoord op alle veelgestelde vragen.

staircase_product

VEELGESTELDE VRAGEN OVER TRAPRENOVATIE

Zit je met vragen omtrent een traprenovatie, het plaatsen van een trap of de afwerking van een trap? Bekijk dan hieronder het antwoord op alle veelgestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Zit je met vragen omtrent een traprenovatie, het plaatsen van een trap of de afwerking van een trap? Bekijk dan hieronder het antwoord op alle veelgestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Renotrap werkt alleen met Duropal MO en bekleedt de volledige trap, inclusief bijhorende leuningen en de rest van de overloop.

Voor de bekleding werkt Renotrap enkel en alleen met Duropal. Dit is een ultrasterke kunststof met een slijtvaste toplaag. We gebruiken nooit melamine, wat herkenbaar is aan de korte rondingen. Met Duropal kunnen er geen korte rondingen gemaakt worden. Wees dus op je hoede voor namaak!

Nee, Renotrap werkt met eigen plaatsers en niet met onderaannemers.
Elke traprenovatie wordt uitgevoerd door vakmensen die een interne opleiding volgden en jaren ervaring hebben opgebouwd voor ze zelfstandig een traprenovatie uitvoeren.

Alle medewerkers spreken Nederlands en zijn uit onze eigen regio.

Wij kunnen je steeds garanderen dat we de schade oplossen zonder kleurverschil.

Wij werken over heel België en in alle regio’s.

De baas en zijn familieleden werken zelf mee. Renotrap is een familiebedrijf met aandacht en zorg voor de klant.

Wij hebben een toonzaal in Kerksken, op de weg van Aalst naar Geraardsbergen.
Alle modellen en kleuren staan hier opgesteld.

De productie gebeurt in onze magazijnen en kan je op aanvraag steeds bekijken.

Kom gerust langs voor een bijhorend stuk en werk het zelf bij of laat dit door ons doen. Wij leveren je het gevraagde!

Om een juiste prijs bepalen, meten we uiteraard alles eerst op want elke trap is anders. Na opmeting delen we je de prijs voor jouw trap mee.

De planning is afhankelijk van jouw vraag of behoeften. Stel jouw vraag en wij zien wat we voor je kunnen doen.

De productie kan even duren en er zijn uiteraard ook klanten voor je. Gemiddeld geldt een wachttijd van +/- 2 à 3 maanden. Deze termijn is ook afhankelijk van de vakantieperiodes.

Meer informatie en offerte op maat

Ben je op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden van traprenovatie? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze toonzaal in Haaltert - Kerksken. Hier kan je de diverse trapmodellen ontdekken. Bovendien helpen onze adviseurs je graag verder met persoonlijk advies op maat.

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven