Nieuwe trap plaatsen

Overweeg je om een nieuwe trap te plaatsen? Past je trap niet meer bij je interieur of is hij versleten door veelvuldig gebruik? Wist je dat een nieuwe trap plaatsen vaak niet noodzakelijk is en je een gelijkaardig kwalitatief resultaat bekomt met een traprenovatie? Zonder onnodige kosten en ingrijpend breekwerk kan Renotrap je trap renoveren tot een gloednieuw exemplaar. Een win-winsituatie als je het ons vraagt!

staircase_product

Nieuwe trap plaatsen? Of nog beter: een renovatie bij Renotrap!

Jouw nieuwe trap (meestal) binnen 1 dag

Wat jouw wensen ook zijn en waar je voorkeur ook naar uitgaat, als het op traprenovaties aankomt ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat jouw wensen ook zijn en waar je voorkeur ook naar uitgaat, als het op traprenovaties aankomt ben je bij ons aan het juiste adres!

Hoe gaat een traprenovatie in zijn werk?

Een nieuwe trap plaatsen gebeurt vaak om verschillende redenen. Of je nu je oude trap de glorie wil geven die hij verdient, of hem juist wil verstoppen zodat het lijkt dat er een nieuwe trap staat… Wij zorgen ervoor dat het resultaat volledig voldoet aan jouw verwachtingen.  Voor het bekleden van trappen werken wij altijd met het ultrasterke materiaal Duropal. Zo ben je er 100% zeker van dat je gerenoveerde trap nog jaren mee kan!

Benieuwd hoe we te werk gaan? Eerst snijden we alles op maat in ons eigen atelier. Vervolgens wordt het materiaal op de treden van de bestaande trap geplaatst. De platen worden met een speciale lijm aangebracht. Is de trap wat doorgezakt? Dan zorgen wij ervoor dat dit hersteld wordt in de mate van het mogelijke.

houten trap renoveren

Daarom kies je voor Renotrap

Nog redenen nodig om voor Renotrap te kiezen? Wij zetten onze belangrijkste troeven op een rij:

  • Wij zijn de uitvinder van duurzame trapbekleding.
  • We zijn actief in heel België.
  • Kies je voor Renotrap, dan kies je voor een totaalrenovatie met perfecte afwerking.
  • Je kan kiezen uit verschillende kleuren.
  • Je geniet van 15 jaar garantie.

Wist je trouwens dat Renotrap de enige speler op de markt is die ook de zijwanden afwerkt in dezelfde kwaliteit als de trap zelf? En dit zonder meerprijs! Naast de bekleding zorgen wij indien gewenst ook voor trapleuningen en trapverlichting.

Nieuwe trap plaatsen

Meer informatie over nieuwe trap plaatsen

Wil je graag nog meer info over een nieuwe trap plaatsen? Of ben je benieuwd naar wat er mogelijk is in jouw situatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom gerust eens langs in onze toonzaal. We helpen je graag verder!

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven