Trapleuning hout

Ben je bezig met een nieuwbouwproject of zit je volop in de renovatiefase van je woning, dan zal je op een bepaald moment mogelijk ook aan een nieuwe trap of traprenovatie denken.

staircase_product

Een trapleuning in hout

Een degelijke trap(renovatie) zorgt voor een veilige en comfortabele toegang tot je kelderruimte of hoger gelegen verdiepingen van je woonst. Maar… een trap is niet af zonder een degelijke trapleuning!

Een degelijke trap(renovatie) zorgt voor een veilige en comfortabele toegang tot je kelderruimte of hoger gelegen verdiepingen van je woonst. Maar… een trap is niet af zonder een degelijke trapleuning!

Waarom kiezen voor een trapleuning in hout?

Trapleuningen bestaan meestal uit hout, metaal of inox (zeer onderhoudsvriendelijk roestvrij staal) of een combinatie van de verschillende materialen. Natuurlijk hangt de uiteindelijke materiaalkeuze af van jouw smaak en wensen, maar met een trapleuning in hout scoor je altijd.

Een trapleuning in hout is niet alleen erg functioneel en duurzaam, maar voelt ook warmer aan dan een trapleuning in metaal. Daarenboven is die beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Kies je voor een klassieke houten trapleuning of gaat je voorkeur uit naar een modernere variant? Ontdek het ruime aanbod aan houten trapleuningen of kies voor 100% maatwerk.

Een trapleuning in hout past sowieso in elk interieur.

Een houten trapleuning voor extra comfort

In sommige gevallen is een trap niet gebaat met een trapleuning, maar in de meeste gevallen vormt die een toegevoegde waarde voor je trap en woning.
Een trapleuning verhoogt in de eerste plaats de veiligheid op je trap.

Zeker voor mensen die niet meer zo goed te been zijn of kleine kinderen kan de leuning extra ondersteuning bieden bij het gebruik van de trap.

Tegelijkertijd voorkomt de aanwezigheid van een trapleuning dat trapgebruikers – bewust of onbewust – hun handen op de muur naast je trap zetten. Dat zorgt op termijn voor vuile vlekken die je enkel kan verwijderen door je trappenhal te overschilderen.

houten-trapleuning-6

Maak een afspraak in onze toonzaal

Wat zijn de troeven van een trapleuning in hout? Wij zetten ze graag voor jou op een rijtje. Neem gerust contact op of maak een afspraak en onze specialisten helpen je graag verder.

Meer weten?

Wil je graag nog meer info over een trapleuning in hout van Renotrap? Of wil je graag weten wat er mogelijk is in jouw situatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom gerust eens langs in onze toonzaal. We helpen je graag verder!

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven