Houten trapleuning

staircase_product

De voordelen van een houten trapleuning op maat.

Een trap zonder houten trapleuning? Natuurlijk kan het. In sommige gevallen is het zelfs esthetisch meer verantwoord. Maar in de meeste gevallen vormt een houten trapleuning op maat een absolute meerwaarde.

Een trap zonder houten leuning? Natuurlijk kan het. In sommige gevallen is het zelfs esthetisch meer verantwoord. Maar in de meeste gevallen vormt een houten trapleuning op maat een absolute meerwaarde.

De voordelen van een houten trapleuning

Een trapleuning verhoogt in de eerste plaats de veiligheid op je trap. Zeker voor kleine kinderen en mensen die niet meer zo goed te been zijn biedt die letterlijk en figuurlijk een welkome houvast. Vooral in het geval van een open trap is een trapleuning aan te raden. Die wordt dan best in de looprichting bevestigd, om een val van de trap te voorkomen.

Daarnaast voorkomt een houten balustrade dat de wanden rondom je trap voortdurend betast worden en zo binnen de kortste keren vol vuile vingers en andere vlekken staan. Op die manier spaar je jaarlijks een vervelende verfbeurt en de bijbehorende kosten uit.

houten-leuning

Keuze in overvloed

De ene houten leuning is de andere niet. Net als de eigenlijke trap vind je ze immers in heel wat vormen en stijlen. De juiste keuze? Die hangt af van wat jij mooi vindt, al dan niet in combinatie met de bestaande trap.

Een houten vierkante trapleuning met spijlen oogt klassiek, maar blijft een evergreen. Een ronde, minimalistische trapleuning op maat zorgt dan weer voor een moderne toets. Kan je niet kiezen, dan vormt een combinatie van hout en inox of staal mogelijk een perfect compromis.
Aan jou de keuze…

houten-leuning

Maak een afspraak in onze toonzaal

Wil je je bestaande trap voorzien van een houten balustrade op maat? Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden en/of een offerte op maat.

Meer weten?

Wil je je bestaande trap voorzien van een houten trapleuning op maat? Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden en/of een offerte op maat.

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven