Realisaties

Twijfel je nog welke kleur bij je interieur past? Of weet je nog niet welke look je gaat kiezen? We hebben er een aantal voor jou in beeld gebracht.

staircase_product

MODERNE Z-TRAPPEN

Van je bestaande rechte trap een moderne Z-trap maken?

De Z-trap is een ideaal model voor een strak en modern interieur. Als uitvinder van een eigen Z-trapsysteem zijn we specialist in het installeren van deze bijzondere trapstructuur. Wij kunnen heel snel een moderne trap realiseren op een bestaande constructie en zorgen uiteraard ook voor een perfecte afwerking.

Ontdek de mogelijkheden

Wij kunnen Z-trappen realiseren in alle soorten en maten. De enige voorwaarde is dat je een rechte trap hebt, zonder kwartslag.
Voor dit project is gekozen voor een gecombineerde hout/inox ballustrade en een handgreep op de muur. Deze mooie afwerking geven het geheel extra allure. Zeker in combinatie met de geïntegreerde ledverlichting.

Dankzij Renotrap heb je in een handomdraai een Z-trap staan in de kleur en afwerking die je zelf verkiest. Zo'n trap is niet alleen mooi, maar ook veiliger. Op een steile trap krijg je met Z-treden namelijk een veiliger gevoel, omdat je jouw volledige voet op de treden kan plaatsen bij het op- en afgaan van de trap.

Ben je op zoek naar deze Z-structuur?

Contacteer ons voor meer informatie of breng een bezoek aan onze toonzaal. Hier vind je meer voorbeelden van Z-trappen.

Meer informatie en offerte op maat

Heb je vragen over een realisatie of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal. Wij geven je graag meer informatie of stellen geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte voor je op.

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven