Realisaties

Twijfel je nog welke kleur bij je interieur past? Of weet je nog niet welke look je gaat kiezen? We hebben er een aantal voor jou in beeld gebracht.

staircase_product

VAN OUDE, HOUTEN TRAP NAAR TWEEKLEURENPRACHT

Voor een tevreden klant in de regio Sint-Truiden bekleedden we een houten trap met 2 kleuren Duropal MO. Onze vakmannen integreerden ook ledverlichting, plaatsten een nieuwe leuning én legden een laminaatvloer. 

Goed gesmaakte kleurcombinatie

De Limburgse familie droomde van een stijlvolle, tweekleurige trap. Op basis van ons kleuradvies kozen ze uiteindelijk voor treden in dakota gerookt eik en tegentreden in silver wengé. Ook de zijkanten kregen deze kleurschakering. Het resultaat mag er zijn, ook volgens onze klant. Hij noemde zijn nieuwe trap een ‘eyecatcher’ en prees het werk van onze vakmannen, dat ‘zeker gezien’ mag worden.

Meer dan alleen een trap

We bekleedden niet alleen de trap, maar leverden een totaalproject af. Om te beginnen integreerden we sfeervolle ledverlichting onder de afwerkingslijst, die werkt op bewegingsensors. Zodra iemand de trap op- of afloopt, springt de sfeerverlichting aan. Daarnaast plaatsten we ook een nieuwe leuning in hout en inox, die perfect combineert met de nieuwe trap. Door laminaatvloer te leggen op de overloop, maakten we het plaatje helemaal af.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project of wil je jouw eigen trap laten bekleden? Aarzel dan niet om Renotrap te contacteren. Onze vakmannen leveren uitstekend werk en dat in korte tijd. Voor deze klanten waren we met 2 man 3 dagen aan het werk.

Meer informatie en offerte op maat

Heb je vragen over een realisatie of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal. Wij geven je graag meer informatie of stellen geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte voor je op.

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven