Realisaties

Twijfel je nog welke kleur bij je interieur past? Of weet je nog niet welke look je gaat kiezen? We hebben er een aantal voor jou in beeld gebracht.

staircase_product

BETONNEN TRAP BEKLEDEN

Probleem

Veel nieuwbouwwoningen krijgen een betonnen trap. Beton is stevig, maar het is ook een koud materiaal dat niet iedereen even mooi vindt. Renotrap kan jouw betonnen trap bekleden met massief hout of Duropal MO, zodat deze de warme, afgewerkte look krijgt die in jouw interieur past. We doen dit snel en met de grootste zorg.

Oplossing

Zoals altijd bij het bekleden van een betonnen trap, beginnen we met een uitvlakking in mdf. Zo verkrijgen we gelijke treden. Na de uitvlakking wordt de eigenlijke bewandelbare trede op de mdf verlijmd. Voor de kwartdraai en de zijwanden hier werden planken op maat gezaagd.

Voor de bekleding zelf kies je voor Duropal MO, zoals hier, of voor massief hout.

Uiteraard plaatsen we ook nog een leuning. Dit kan in verschillende materialen. In dit geval werd gekozen voor een klassieke leuning met houten stijltjes.

Van een kille betontrap naar een warme trap in hout.

Duurtijd

Deze betontrap bekleden nam zo’n 3 à 4 dagen in beslag, o.a. vanwege het maatwerk voor de kwartdraai en het uitvlakken van het beton.

Model trap

Trap met een draai

Kleurkeuze

Eiken milano kwartier

Accessoires

Klassieke leuning met houten stijltjes.

Jouw eigen betonnen trap laten bekleden?

Wil je meer weten over dit project of wil je zelf ook jouw trap laten bekleden? Contacteer ons gerust voor een offerte op maat.

Meer informatie en offerte op maat

Heb je vragen over een realisatie of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal. Wij geven je graag meer informatie of stellen geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte voor je op.

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar top