Realisaties

Twijfel je nog welke kleur bij je interieur past? Of weet je nog niet welke look je gaat kiezen? We hebben er een aantal voor jou in beeld gebracht.

staircase_product

BEKLEDING IN HOUTLOOK VOOR BETONTRAP

Van een kille, betonnen trap naar een houten trap met warme uitstraling. Twee van onze vakmannen speelden het in Bavegem klaar in slechts drie dagen tijd. Tot grote vreugde van de klant, die het resultaat ‘prachtig’ vindt.

Klus met een kwartslag 

Het ging niet om zomaar een betonnen trap, maar een trap die een bijzondere aanpak vereiste.  
Speciaal was de uitwerking van de hoek bovenaan, waar de treden een kwartslag maken. We begonnen met het uitvlakken van de trap met multiplex, zodat de treden gelijk komen. Vervolgens creëerden we zijwanden en bekleedden we de treden met duurzaam Duropal MO in dakota gerookt eik. Als finishing touch plaatsten we een stalen handgreep op de muur, voor maximaal comfort.

Een meer dan geslaagd project

De klant koos Renotrap voor onze kwaliteit, familiale aanpak en de mooie realisaties op onze website. En met die keuze is de Bavegemse familie nog steeds meer dan tevreden. Ze omschreven ons werk als prachtig en zijn onder de indruk van het vakmanschap en de passie van onze mensen. Ook wij zijn trots op dit project, waarbij een perfecte afwerking essentieel was. Het transformeren van een kille betontrap in een warme, houten trap vraagt veel precisie en we konden dat realiseren in slechts 3 dagen tijd.   

Vraag het ons

Wil je meer informatie over dit project of zoek je een vakman voor het renoveren van jouw eigen trap? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie en offerte op maat

Heb je vragen over een realisatie of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal. Wij geven je graag meer informatie of stellen geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte voor je op.

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven