Realisaties

Twijfel je nog welke kleur bij je interieur past? Of weet je nog niet welke look je gaat kiezen? We hebben er een aantal voor jou in beeld gebracht.

staircase_product

ALL-IN RENOVATIE VOOR OUDE, HOUTEN TRAP

Een compleet nieuwe trap, handgreep op de muur én ballustrade op de 1e verdieping. Dit totaalproject klaarden onze vakmannen in 2 dagen. Over de oude, houten trap installeerden we trapbekleding in Duropal MO, met een slijtvaste en krasvrije kunstsstof toplaag. Een ultrasterk en kleurvast materiaal dat nauwelijks onderhoud vraagt.

Trap, trappenhal én overloop

De onderste, marmeren trede die breder was dan de rest van de trap, verwerkten we in de trapbekleding zodat het nu 1 mooi geheel is. Omdat de trap erg smal is, verwijderden we de leuning op vraag van de klant. Zo creërden we meer openheid en ruimte in de hal. In plaats van een leuning bevestigden we een handgreep op de muur en op de 1e verdieping plaatsten we een ballustrade in hetzelfde materiaal. Het resultaat? In slechts 2 dagen tijd kreeg onze klant een volledig nieuwe ‘look’ voor zijn trap, trappenhal en overloop.

Ook toe aan een nieuwe trap?

Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken of een offerte op te stellen. Bel naar 053 83 00 34 of contacteer ons online.

Meer informatie en offerte op maat

Heb je vragen over een realisatie of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal. Wij geven je graag meer informatie of stellen geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte voor je op.

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven