Hervatting werkzaamheden & heropening toonzaal

Zes weken na de algemene lockdown door het coronavirus, staan wij vol goede moed klaar om er opnieuw aan te beginnen. Dit betekent concreet dat wij vanaf maandag 4 mei 2020 terug de baan op gaan om de werven af te werken en om de nieuwe op te starten. Verder voeren we ook weer plaatsbezoeken uit.

Onze bestelwagens werden hiervoor volledig ontsmet en in de passagiersruimte plaatsten we plexi schermen. Dit om onze medewerkers te beschermen zodat zij op een veilige manier naar de werven kunnen rijden. Verder hebben we onze medewerkers voorzien van professionele mondmaskers, handschoenen, handzeep en alcoholgel. 

Ook de voorbereidingen voor de opening van onze toonzaal zijn opgestart zodat we vanaf 11 mei iedereen op een veilige manier terug kunnen ontvangen. We gaan daarbij als volgt te werk:

  • Onze toonzaal is opgedeeld in 3 wachtzones;
  • Er is een scherm geplaatst op onze toog;
  • We voorzien handgel bij binnenkomst voor wie dit wenst.;
  • Wij dragen een mondmasker.

Uiteraard vragen wij iedereen om een afstand van 1,5 meter te bewaren.

Om een optimale spreiding te garanderen en je zeker te woord te kunnen staan, raden wij aan om een afspraak te maken. Zo kunnen wij jou in alle rust en veiligheid een passend advies aanbieden.

Wij blijven uiteraard ook steeds bereikbaar via telefoon of mail, zowel voor informatie als voor eventuele offertes. Op die manier willen we iedereen zoveel mogelijk beschermen.

Blijf onze Facebook-pagina volgen voor meer nieuws in het kader van de Corona-maatregelen.

Vanwege,

Het Renotrap-team

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven