Design trap

Past jouw trap niet meer bij de stijl van jouw woning? Of is hij versleten door veelvuldig gebruik?

Ga dan voor een design trap van Renotrap!

staircase_product

Design trap: maak van je trap een echte blikvanger

Jouw nieuwe trap (meestal) binnen 1 dag

Is jouw huidige trap aan vervanging toe of past hij niet meer bij de stijl van je woning? Ga dan voor een design trap van Renotrap. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe trap dé eyecatcher van je interieur wordt.

Is jouw huidige trap aan vervanging toe of past hij niet meer bij de stijl van je woning? Ga dan voor een design trap van Renotrap. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe trap dé eyecatcher van je interieur wordt.

Wat is een design trap?

Een trap is zoveel meer dan enkel de verbinding tussen twee verdiepen. Het kan ook buitengewoon mooi zijn. Meer en meer mensen kiezen ervoor om hun modern interieur te verrijken met een design trap. Een design trap is een trap die afwijkt van de standaard in vorm, materiaal en afwerking. 

Welke vorm, materiaal of afwerking je ook verkiest, wij maken van jouw design trap een elegante blikvanger met aandacht voor licht en design. Wil je gaan voor extra sfeer en functionaliteit, dan kan je je trap afwerken met ingewerkte ledverlichting.

Uitstekend vakmanschap

Wij gaan tot het uiterste om jou de trap van je dromen te bezorgen. Daarom maken wij alles op maat. Jij vertelt ons jouw wensen en noden en wij zorgen voor een resultaat dat volledig past binnen de mogelijkheden van jouw situatie. Wij werken steeds snel en nauwkeurig en staan je gedurende het hele proces bij met raad en daad.  

Nog een reden nodig om voor Renotrap te kiezen? Wij vervaardigen alles in ons eigen atelier in Oost-Vlaanderen. Wij ontwerpen, fabriceren én installeren je trap dus volledig zelf. Bovendien kan je bij ons ook terecht voor een trapleuning op maat of bijhorende trapverlichting.

design trap (1)

Meer weten over design trappen?

Wil je graag nog wat meer info over onze design trappen? Of ben je al helemaal overtuigd? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom gerust eerst eens langs in onze toonzaal. We helpen je graag verder!

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven