Zwarte trap

Past jouw trap niet meer bij de stijl van jouw woning? Of is hij versleten door veelvuldig gebruik?

Ga dan voor een zwarte trap van Renotrap!

staircase_product

Kies voor een zwarte trap van Renotrap

Jouw nieuwe trap (meestal) binnen 1 dag

Is je trap dringend aan vernieuwing toe? Of past hij niet meer bij de stijl van je woning? Ga dan voor een zwarte trap van Renotrap. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe trap dé eyecatcher van je interieur wordt.

Is je trap dringend aan vernieuwing toe? Of past hij niet meer bij de stijl van je woning? Ga dan voor een zwarte trap van Renotrap. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe trap dé eyecatcher van je interieur wordt.

Waarom kiezen voor een zwarte trap?

Een trap moet niet enkel functioneel zijn, het oog wil ook wat. Je trap is namelijk een belangrijk onderdeel van je interieur. Waarom zou je er dan geen blikvanger van maken? Een trap in het zwart is strak, stijlvol, modern, maar ook een tikkeltje stoer. Je kan er alle kanten mee op. Zo kan je kiezen voor een volledige zwarte of een witte trap met zwarte stootborden. Aan jou de keuze!

Bovendien past het in elk interieur. Of je nu gekozen hebt voor een moderne interieurstijl, je woning eerder aan de klassieke kant is of je woning net een industrieel karakter heeft… Eén ding is zeker: een zwarte trap is altijd een goeie keuze!

Wij geven je advies op maat

Wij zetten alles op alles om jou de trap van je dromen te bezorgen. Jij vertelt ons jouw wensen en noden en wij zorgen ervoor dat het resultaat volledig voldoet aan jouw verwachtingen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je zo weinig mogelijk overlast ervaart. Daarom zagen we alle trappen op voorhand in ons magazijn. Pas daarna zorgen we bij je thuis voor een piekfijne afwerking.

Wist je trouwens dat Renotrap de enige speler op de markt is die ook de zijwanden afwerkt in trapbekleding van dezelfde kwaliteit als de trap zelf? En dit zonder meerprijs! Naast de bekleding zorgen wij indien gewenst ook voor trapleuningen en trapverlichting.

zwarte trap

Meer weten over een zwarte trap?

Wil je graag nog meer informatie over dit type trappen? Of wil je weten wat er juist mogelijk is in jouw situatie? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan of kom gerust eerst eens langs in onze toonzaal. Wij helpen je met veel plezier verder!

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven