Trapverlichting met sensor

staircase_product

Trapverlichting met sensor

Laat je weldra een nieuwe trap plaatsen of kies je voor een grondige renovatie van je bestaande trap? Maak het plaatje compleet en kies meteen ook voor bijpassende trapverlichting met sensor.

Laat je weldra een nieuwe trap plaatsen of kies je voor een grondige renovatie van je bestaande trap? Maak het plaatje compleet en kies meteen ook voor bijpassende trapverlichting met sensor.

Trapverlichting met sensor, alleen maar voordelen

De trap vormt dikwijls een bepalend element in je woning. Al staat die verscholen in een hoekje van je woning, toch vormt hij in de meeste gevallen een echte eyecatcher. Je besteedt er dan ook best de nodige aandacht aan. Denk dus voor de keuze van een nieuwe trap of traprenovatie niet enkel aan het functionele, maar hou ook rekening met het esthetische aspect.

Kies voor een model dat perfect in je interieur past, een kleur die mooi opgaat in de rest van de ruimte… en opteer meteen ook voor trapverlichting met sensor. Met de ingebouwde LED-verlichting zet je je mooie trap immers nog meer in de schijnwerpers. Bovendien verhoogt het de zichtbaarheid en dus ook de veiligheid op de trap. En dankzij het sensorsysteem licht je trap enkel op wanneer nodig.

Een nieuwe trap of een volledige traprenovatie?

Heeft je bestaande trap zijn beste tijd gehad, dan denk je waarschijnlijk in de eerste plaats aan een volledig nieuwe trap. Geen slechte keuze, want op die manier kan je van nul af opnieuw beginnen en de trap kiezen die perfect tegemoetkomt aan jouw wensen en eisen. Maar… reken wel op een wachttijd van enkele maanden vooraleer je trap geproduceerd en geplaatst is.

Een traprenovatie gaat in de meeste gevallen veel sneller. Na een grondige analyse en opmeting van je huidige trap bereidt de vakman het grootste deel van het werk in het atelier voor. Hij tekent de nieuwe trap uit en vervaardigt de verschillende onderdelen. Nadien plaatst hij de nieuwe bekleding op je bestaande trap. Breek- en kapwerk, en dus ook het nodige stof, worden daarbij grotendeels vermeden.

trapverlichting-met-sensor-4

Maak een afspraak in onze toonzaal

Waarom kiezen voor trapverlichting met sensor? Wij leggen het je haarfijn uit. Neem gerust contact op of maak een afspraak en onze specialisten helpen je graag verder.

Meer weten?

Waarom kiezen voor trapverlichting met sensor? Wij leggen het je haarfijn uit. Neem gerust contact op of maak een afspraak en onze specialisten helpen je graag verder.

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven