Realisaties

Twijfel je nog welke kleur bij je interieur past? Of weet je nog niet welke look je gaat kiezen? We hebben er een aantal voor jou in beeld gebracht.

staircase_product

ZANDKLEURIGE TRAP UIT EIKENHOUT | REALISATIE

Soms is het overduidelijk dat een trap aan een opknapbeurt toe is. Ook dit was het geval in deze Oost-Vlaamse woning. De authentieke, draaiende trap werd bezet met Duropal MO treden. De klant koos voor een toplaag in Odeon zandkleurige eik wat het geheel een tijdloze, rustieke uitstraling geeft. Deze warme look werd gecreëerd in slechts drie dagen.

Keuzestress

Wie ooit al eens gerenoveerd heeft, herkent het gevoel wel: wat kiest je uit het gigantisch aanbod aan modellen, materialen en kleuren? Ook deze familie zag bij het eerste contact de bomen door het bos niet meer. Wij leefden ons in in hun situatie en probeerden de verschillende opties zo concreet mogelijk voor te stellen.

Dit deden we door verschillende materialen in hun interieur te plaatsen. Zo vermeden we dat er een keuze werd gemaakt waar zij later spijt van zouden kunnen krijgen. Wij stonden hen bij met onze professionele raad en daad maar de eindkeuze lag nog steeds bij hen.

Is jouw trap aan vernieuwing toe?

Contacteer ons en dan gaan we samen op zoek naar de trap die het best bij jouw stijl en interieur aansluit. Samen concretiseren we je wensen.

Meer informatie en offerte op maat

Heb je vragen over een realisatie of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal. Wij geven je graag meer informatie of stellen geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte voor je op.

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven