Realisaties

Twijfel je nog welke kleur bij je interieur past? Of weet je nog niet welke look je gaat kiezen? We hebben er een aantal voor jou in beeld gebracht.

staircase_product

traprenovatie nieuwerkerken

Is je bestaande trap nog in te goede staat om volledig af te breken, maar toch zodanig versleten dat hij aan vernieuwing toe is? Dan is een traprenovatie door Renotrap de ideale oplossing: snel, proper en met de look van een volledig nieuwe trap. Bij de familie Piens in Nieuwerkerken weten ze waarover wij praten…

Trapbekleding met Duropal

Wij kiezen voor de renovatie van onze trappen steeds voor het oersterke Duropal. Dit hogedruklaminaat bestaat uit gemelamineerd decoratief papier en meerdere lagen in fenolhars gedrenkt kernpapier dat onder hoge druk wordt samengeperst. Het resultaat is een zeer slijtvast, stootvast en erg eenvoudig te reinigen materiaal. De familie Piens koos uit de verschillende kleuren die wij aanbieden voor het erg mooie Sonoma eik. Sonoma eik biedt het beste van twee werelden: licht genoeg voor een luchtige aanblik, maar donker genoeg om te voorkomen dat je elk vuiltje of stofje ziet.

Stijlvolle stalen leuning

Om het betreden van de nieuwe trap gemakkelijker en veiliger te laten verlopen, koos de familie Piens voor een erg stijlvolle trapleuning in zwart gelakt staal. Samen met de volledig vernieuwde trap vormt het een prachtig geheel, waaraan de klant ongetwijfeld nog zeer veel plezier zal beleven.

Totaalproject

Wij beperkten ons niet enkel tot het renoveren van de bestaande trap. Zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping installeerden we nieuwe binnendeuren.

Op de benedenverdieping koos de klant voor deuren in steel look van Thys, boven voor het type Laminado van dezelfde fabrikant.

Vanzelfsprekend werd het hele project netjes en binnen de afgesproken termijn afgewerkt, met een minimum aan overlast voor de familie Piens zelf.

Meer weten?

Wens je meer info over deze of andere realisaties of zoek je een vakman voor het renoveren van je eigen trap? Contacteer ons gerust voor meer info of een vrijblijvende offerte.

Meer informatie en offerte op maat

Heb je vragen over een realisatie of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal. Wij geven je graag meer informatie of stellen geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte voor je op.

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven