Realisaties

Twijfel je nog welke kleur bij je interieur past? Of weet je nog niet welke look je gaat kiezen? We hebben er een aantal voor jou in beeld gebracht.

staircase_product

OVERLOOP & TRAP BEKLEDEN MET LAMINAAT

Probleem

Bij dit project moesten we niet alleen de trap bekleden met laminaat, maar ook de overloop. Geen probleem voor Renotrap! Wij bekleden niet alleen trappen. Ook een overloop, kast, deur of zelfs bloembak werken we af in dezelfde stijl, in Duropal MO of massief hout.

Oplossing

Met dit project krijg je een beeld van wat mogelijk is bij de renovatie van jouw trap. Hier bekleden we niet alleen de trap met laminaat, maar ook de overloop werd afgewerkt met een mooi bijhorend laminaatvloertje van Quick-Step.

Bij deze trap werd de oorspronkelijke leuning behouden, maar uiteraard hebben we een ruime keuze aan nieuwe trapleuningen

Behalve de trap, bekleedden we ook de overloop met een mooie laminaatvloer van Quick-Step.

Duurtijd

Dit project hebben we op 2 dagen afgewerkt. Eén dag was nodig om de trap zelf te bekleden. De overige tijd werd besteed aan het bekleden van de overloop.

Model trap

Rechte trap

Kleurkeuze

Beuk naturel

Accessoires

Behalve de trap werd ook de overloop bekleed.

Bekijk ook onze andere realisaties of neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je zelf jouw trap laten bekleden met laminaat? Vraag dan naar een offerte.

Meer informatie en offerte op maat

Heb je vragen over een realisatie of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal. Wij geven je graag meer informatie of stellen geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte voor je op.

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven