Realisaties

Twijfel je nog welke kleur bij je interieur past? Of weet je nog niet welke look je gaat kiezen? We hebben er een aantal voor jou in beeld gebracht.

staircase_product

RENOVATIE VAN EEN TRAP IN HOUT/STEEN

Probleem

Bij de renovatie van deze houten/stenen trap vertrokken we van een ouderwetse, donkere trap uit hout en steen. Het probleem was vooral dat de treden regelmatig geschilderd moesten worden. Daarnaast was deze trap moeilijk stofvrij te houden, omdat de tegentreden in steen gemaakt waren.

Oplossing

Dankzij de traprenovatie van Renotrap kunnen deze mensen nu genieten van een lichte, moderne, volledig houten trap. Het onderhoud is ook een stuk makkelijker. Geen moeilijke hoekjes en kantjes meer waar stof in kan verdwijnen. De trap werd bekleed met Duropal MO.

Naast de renovatie van de stenen trap, werd ook de bijhorende bloemblak in een nieuw kleedje gestoken. Verder plaatsten we een nieuwe trapleuning, wat het geheel ook veiliger maakte.

Van donker en stoffig naar modern en onderhoudsvriendelijk

Duurtijd

De duur van dit project: 5 werkdagen

Model trap

2 trappen met kwartdraaien

Kleurkeuze

Eiken milano kwartier

Accessoires

Behalve de trap en trapleuningen, staken we ook de bloembak in een nieuw kleedje.

Vraag jouw offerte aan

Ook jouw houten of stenen trap renoveren/vernieuwen we van top tot teen! Neem gerust contact op voor meer info of een offerte voor de renovatie van jouw trap. Meer foto's? Bekijk ook onze andere renovaties.

Meer informatie en offerte op maat

Heb je vragen over een realisatie of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal. Wij geven je graag meer informatie of stellen geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte voor je op.

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar top