Realisaties

Twijfel je nog welke kleur bij je interieur past? Of weet je nog niet welke look je gaat kiezen? We hebben er een aantal voor jou in beeld gebracht.

staircase_product

GRONDIGE TRAPRENOVATIE

Deze klant besloot om het hartje van de woning - de trap in de inkomhal - een grondige opsmukbeurt te geven. Na een renovatie van drie dagen was de trap niet langer enkel een functioneel element dat twee verdiepingen met elkaar verbindt, maar een echte eyecatcher.

Een stralende trap

Bovenop de rechte houten trap werd een Z-trapstructuur bestaande uit Duropal MO treden geplaatst. Het werd een exemplaar in silver wengé, een kleur die veel frisser oogt dan de oorspronkelijke houten constructie.

De uitdaging zat hem bij deze renovatie vooral in de uitwerking van de onderste trede die voorbij de trapwand komt. Finishing touch zijn de bewegingssensoren en de ledstrip die onder de afwerkingslijst geplaatst worden. Een creatieve manier om de trap te verlichten.

Kan ook jouw trap een grondige opsmukbeurt gebruiken?

Neem vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie of een offerte op maat.

Nog geen idee welk richting je uit wil? Wij staan je graag bij met professionele raad en gaan samen met jou op zoek naar de materialen die je het meest aanspreken.

Meer informatie en offerte op maat

Heb je vragen over een realisatie of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal. Wij geven je graag meer informatie of stellen geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte voor je op.

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven