Realisaties

Twijfel je nog welke kleur bij je interieur past? Of weet je nog niet welke look je gaat kiezen? We hebben er een aantal voor jou in beeld gebracht.

staircase_product

TRAPPEN BEKLEDEN: TRAP MET OPEN ZIJKANT

Probleem

Dit project van trappen bekleden had 2 doelen: openheid creëren en de trap moderniseren.

Oplossing

Voor het bekleden van deze oude trappen gebruikten we Duropal MO. Dit materiaal vraagt weinig onderhoud en is kleur- en slijtvast. Ook de overlopen en de wand werden mee uitgewerkt in dit materiaal. Om meer ruimte te scheppen, namen we hier de bestaande leuning weg. In de plaats kwam een nieuwe handgreep tegen de muur. Dit geeft meteen een ander, open uitzicht. Bovendien is dit ook een praktische oplossing, bv. wanneer je een brede wasmand van de trap moet dragen.

Door de leuning weg te halen, krijgt de hal een open en praktisch karakter.

Duurtijd

De duur van dit project: 3-4 werkdagen

Model trap

Rechte trap

Kleurkeuze

Lichtgrijs

Accessoires

In plaats van de leuning, plaatsten we een handgreep tegen de muur.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project of wil je jouw eigen trappen laten bekleden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Renotrap.

Meer informatie en offerte op maat

Heb je vragen over een realisatie of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal. Wij geven je graag meer informatie of stellen geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte voor je op.

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar top