Realisaties

Twijfel je nog welke kleur bij je interieur past? Of weet je nog niet welke look je gaat kiezen? We hebben er een aantal voor jou in beeld gebracht.

staircase_product

2-DAAGSE RENOVATIE STEILE TRAP

Welk type trap je ook hebt, Renotrap steekt hem in een handomdraai in een nieuw jasje. Deze steile trap renoveerden we bijvoorbeeld in slechts 2 dagen. We stripten de oude trap tot aan het beton en bekleden hem met het slijt- en kleurvaste kunstsstof Duropal MO in hout’look’. Omdat we de nieuwe trap van tevoren al op maat hadden gesneden in ons atelier, konden we op dag 2 direct beginnen met plaatsing en afwerking. Tot grote tevredenheid van de klant, die ons bedankte voor de ‘zéér mooi afgewerkte trap’.

Bedankt voor de uitstekende service; de mannen van Renotrap hebben heel netjes gewerkt en waren supervriendelijk. Klassewerk!

Kan jouw trap ook een make-over gebruiken?

Neem vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie of een offerte op maat.

Meer informatie en offerte op maat

Heb je vragen over een realisatie of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal. Wij geven je graag meer informatie of stellen geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte voor je op.

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven