Betonnen trap bekleden met hout

staircase_product

Geef je woning een nieuwe uitstraling: kies ervoor een betonnen trap te bekleden met hout

Vertoont je betonnen trap verregaande slijtagesporen, maar is hij nog te goed om voor een volledig nieuwe versie te gaan? Of wil je een totaal andere houtlook geven aan je bestaande trap? Met een traprenovatie geef je je bestaande trap binnen de kortste keren een nieuw leven. Wij voeren een traprenovatie meestal binnen 1 dag uit.

Vertoont je betonnen trap verregaande slijtagesporen, maar is hij nog te goed om voor een volledig nieuwe versie te gaan? Of wil je een totaal andere houtlook geven aan je bestaande, betonnen trap? Met een traprenovatie geef je je bestaande trap binnen de kortste keren een nieuw leven. Wij voeren een traprenovatie meestal binnen 1 dag uit.

Een betonnen trap bekleden met hout: een briljant idee!

Kies je voor een renovatie van je bestaande betonnen trap, dan heb je de keuze uit verschillende houtkleuren. Afhankelijk van jouw interieur en persoonlijke smaak kan je kiezen uit een uitgebreid gamma, gaande van een lichte tot een erg donkere eikenkleur.

Voor welke houtkleur je ook gaat, een betonnen trap bekleden met hout zorgt voor een volledig nieuw uitzicht. Bovendien past hout in elk interieur, landelijk of modern. Een ding is zeker, met een traprenovatie in hout zorg je voor een ware eyecatcher in huis!

betonnen trap bekleden met hout

De voordelen van een traprenovatie

Verkies je je bestaande trap te renoveren liever dan een volledig nieuw exemplaar te laten plaatsen? Gezien de vele voordelen van een traprenovatie is dat geen onredelijke keuze.

De plaatsing van een volledig nieuwe trap neemt immers enkele dagen in beslag en tovert je traphal om in een stofferige bouwwerf. Een traprenovatie vereist veel minder kap- en breekwerk. Na een grondige opmeting van je huidige trap worden de verschillende elementen van je ‘nieuwe’ trap in een gespecialiseerd atelier op maat gezaagd en bewerkt. Ter plekke – lees: in je woning – wordt het geheel geassembleerd tot een mooi geheel. Dat kan meestal op een dag tijd én vrijwel stofvrij.
Zo heb je in een mum van tijd een nieuwe trap die volledig voldoet aan jouw wensen!

betonnen trap bekleden met hout

Maak een afspraak in onze toonzaal

Overweeg je je betonnen trap te bekleden met hout? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte.

Meer weten?

Wil je graag nog wat meer info over hoe je best je betonnen trap bekleedt? Of wil je graag weten wat er mogelijk is in jouw situatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom gerust eens langs in onze toonzaal. We helpen je graag verder!

WAAROM KIEZEN VOOR RENOTRAP?

Scroll naar boven